LEVERANSTID 3-4 DAGAR

FRI FRAKT ÖVER 1500 SEK

0

OM ULRIKA STILLING

Ulrika Stilling är ett svenskt personligt varumärke grundat år 2019 av Ulrika Stilling, som växte upp i både Stockholm och på Gotland. Inspirerad av naturens enkelhet designar och gör Ulrika smycken som skall bäras tillsammans med livets upplevelser och minnen.  Företaget drivs från Gotland och en del av produktionen sköts på ön. Ulrika har en stark kärlek till havet och naturen på ön och hon skapar kvalitativa och slitstarka smycken i åtanke till dem båda utav återvunnet 925 silver.  

 

Ulrikas koppling till smycken startade redan som liten, när hon började göra sina egna örhängen av glaspärlor. Sedan dess har hennes intresse för skapande vuxit sig starkare och nu inspireras hon av budskapet ett smycke kan förmedla och ge till bäraren. Det kan berätta historier och dess enkelhet kan fortfarande ha förmågan att inspirera.

Med en brinnande passion för att växa och utveckla våra passioner är det Ulrikas största anledning till att hon startade sitt eget varumärke i slutet av 2019. Drivkraften bakom hennes idéer är övertygelsen om att vem som helst, oavsett ålder, tidigare erfarenhet eller social status kan ta sig an vad som helst när som helst - och lyckas!

FILOSOFI

"Min övertygelse är att varje människa är född med en speciell gåva, en unik kraft och möjligheten att skapa vad vi än drömmer om. Vi kommer i kontakt med den här kraften när vi gör det vi tycker om och tillåter oss att ta vägen som är fylld av mest skoj. Vi kan inte leva ett lyckligt och tillfredsställande liv utan att följa vårt hjärta, och det är något jag tar med mig i allt jag gör."

OM ULRIKA STILLING

Ulrika Stilling är ett svenskt personligt varumärke grundat år 2019 av Ulrika Stilling, som växte upp i både Stockholm och på Gotland. Inspirerad av naturens enkelhet designar och gör Ulrika smycken som skall bäras tillsammans med livets upplevelser och minnen.  Företaget drivs från Gotland och en del av produktionen sköts på ön. Ulrika har en stark kärlek till havet och naturen på Gotland och hon skapar kvalitativa och slitstarka smycken i åtanke till dem båda utav återvunnet 925 silver.  

  • Facebook
  • Instagram
© ULRIKASTILLING.COM    2020    AV  ULRIKA STILLING
UPPTÄCK
HJÄLP
  • Facebook
  • Instagram